Je bekijkt nu Medaillelinten voor de Hart-tot-hart loop

Medaillelinten voor de Hart-tot-hart loop

Samen met zorgboerderij Japara in Erp heeft Social Jeans de linten mogen verzorgen voor de medailles van de hart-tot-hart loop. Oorspronkelijk zou dit event plaatsvinden op zondag 29 maart. Door de omstandigheden i.v.m. het Corona-virus is de loop in een andere vorm doorgegaan en ontvingen deelnemers alsnog een medaille. Op de socials van Hart-tot-hart loop konden deelnemers hun finisher-photo delen. De opbrengsten van de Hart-tot-hart loop kwamen ten goede aan Kids run Free. Een stichting die zich inzet om kinderen meer actief te krijgen waardoor ze zich beter voelen en gezonder worden. Het programma ‘Marathon Kids’ is een programma dat op dit moment op scholen in Nederland opgenomen wordt.